Pro 04

Vážení a milí uživatelé a návštěvníci ruskojazyčné sekce portálu,

od 4. prosince 2012 je v provozu fórum ruskojazyčné sekce, které můžete po krátké a jednoduché registraci plně využívat. Své příspěvky můžete vkládat do jedné ze čtyř sekcí fóra, a to dle tematického zaměření:

  1. Aktuální témata – zde se můžete vyjadřovat k aktuálním problémům ve výuce ruštiny, zde také naleznete všechny aktuální informace.
  2. Hodnocení materiálů – v této sekci můžete vyjádřit svůj názor na zpracované a publikované materiály. Oceníme, pokud využijete možnost a materiály ohodnotíte, čímž nám poskytnete cennou zpětnou vazbu. Zde také můžete psát své návrhy a postřehy k použití jednotlivých materiálů.
  3. Potřebuji pomoct – sekce, která nabízí prostor pro Vaše dotazy. Metodici projektu a další spolupracující odborníci jsou připraveni odpovědět na Vaše otázky týkající se vyučování, konkrétních jazykových nejastností nebo reálií. Rádi Vám také poradíme, pokud si nebudete s čímkoliv jistí.
  4. Burza nápadů a námětů – do této sekce můžete přispět svými pozvánkami na akce (tematicky zaměřené na výuku ruštiny), nápady a náměty. Můžete také sdílet své vlastní materiály či zajímavé odkazy.

Abyste mohli fórum plně využívat, je nutná registrace:

  1. V levém menu „Přihlášení“ klikněte na Registrace
  2. Zadejte své uživatelské jméno (sami si vymyslíte)
  3. Zadejte svůj email

Emailem obdržíte heslo, které budete společně s vymyšleným přihlašovacím jménem používat pro přihlášení na stránky projektu Littera.

Registrací získáte kromě přístupu do fóra také možnost zanechávat komentáře k jednotlivým materiálům.

zapsal(a): Vasilyeva Elena (štítky: )


Zanechte komentář

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášen/a.